Mint megírtuk, szakított Tóth Andi és Marics Peti! Az énekesnő néhány nappal ezelőtt a 24 óráig elérhető Instagram-történetében mondta el, hogy ő vetett véget a kapcsolatuknak, de a volt párja nem tartotta tiszteletben a kérését a Sztárban Sztárral kapcsolatban. Most a legutóbbi adásban csillapodtak a kedélyek közöttük, de azért Andi egy kicsit odaszúrt a ValMar duó tagjának. 

Gubik Petráról volt szó 

Múlt héten Marics Peti ódákat zengett Gubik Petra tehetségéről, sőt odáig ment, hogy azt mondta, hogy a színésznő hangja felér egy orgazmussal. Most Tóth Andi egy kicsit odaszúrhatott a volt pasijának, ugyanis ezúttal Gubik Petra Wolf Kati Szerelem, miért múlsz? című dalát adta elő, amiről rögtön elmondta a határozott véleményét. Tóth Andi szerint Petrán látszódott, hogy erőlködött a produkció közben, míg Wolf Kati a kisujjából kiénekli a dal magas és mély hangjait. Összességében az énekesnő egyáltalán nem értékelte rosszra  a produkciót, hiszen 9 pontot adott. 

Íme, Gubik Petra előadása

A szakítás ellenére összeöltöztek

A szakítás ellenére a rajongók gyorsan kiszúrhatták, hogy összeöltözött a vasárnap esti adásban Tóth Andi és Marics Peti. Az énekesnő fülbevalója ugyanolyan kék anyagból volt, mint az énekes ingje. 

Trap kapitány távozott a műsorból

A Sztárban Sztár utolsó perceiben drámai jelenetek játszódtak le: Trap kapitány és Valkusz Milán maradtak az utolsó helyen, majd végül a ValMar énekese jutott tovább. Valkusz Milánt megviselte, hogy Trap kapitány esett ki, ugyanis nagyon jó barátságot kötöttek, valamint bűntudatot érzett, ezért még azon is gondolkodott, hogy feladja a versenyt.

Kérdezhetek valamit? Csak annyi, hogy nem lehet Tibinek átadni a helyet? De tényleg, van ilyen opció?

- tette fel a kérdést Valkusz Milán a műsorvezetőnek, Till Attilának, aki elmondta, hogy ez nem lehetséges, mert akkor olyan lenne, mintha a nézői szavazatokat semmibe vennék.

Via