Rengeteg dolog van, amit a nézők nem láthatnak egy élő showműsorból, csak azok, akik személyesen is részt vesznek a felvételen. Most Tóth Andival történt valami a Sztárban sztár adása alatt. 

Tóth Andit hiába szólították

Nem volt még ilyenre példa: mikor a Sztárban sztár adása folytatódott, és visszatértek a reklámszünetről, Tóth Andi nem volt a helyén. A kilenc perces szünet nem volt elég, hogy mindent elrendezzenek, amit kellene, így esett, hogy a női zsűritag nélkül folytadott az adás. 

A Blikk munkatársai előben is a helyszínen voltak, ők rántották le a leplet arról, miért, és milyen baki árnyékolta be a vasárnapi élő show-t. 

Egy perc van adásig, hol van Tóth Andi? Tóth Andi, ülj vissza a zsűriszékbe! Fél perc... Húsz másodperc... Tóth Andi! Hol van Tóth Andi?

Ám a felvételvezető hiába hívta Tóth Andit, amikor Till Attila a reklámról visszatérve köszöntötte a nézőket, a sztár még nem ült a helyén. Végül az énekesnő akkor foglalt helyet, amikor a szavazásról szóló kisfilmet vetítették, ám ekkor már egy perce folytatódott az adás. 

A kiskutyájával volt Tóth Andi

Mint kiderült, nem a smink vagy a haj, esetleg a látványos ruha volt az, ami fennakadást okozott a szünetben: Tóth Andi pár hónapos kiskutyája, Bailey tulajdonította ki gazdiját.

Az énekesnő ugyanis minden szünetben rohan a kiskutyájához, sőt van, hogy néha meg is sétáltatja, ha belefér az időbe. Ám most kicsit megcsúszott ezzel a programponttal, ezért is nem ért vissza egy bennfentes szerint. 

Az eset azért is meglepő, mert több stábtag is szoros együttműködésben van a zsűrivel. Az élő adás másodpercre kiszámolt időbeosztása miatt, mindig kísérik és figyelmeztetik őket, mennyi idejük maradt még a kezdésig. A lap megkérdezte a csatornát is, ám ők szűkszavúan nyilatkoztak: 

Tóth Andi, amikorra kellett, a helyén ült, az élő adás menetét nem zavarta meg

Úgy tűnik, így senkinek nem okozott komolyabb gondot Tóth Andi hiánya, hiszen ő nem volt érintett még hosszú percekig.

via