Mint megírtuk, szakított Marics Peti és Tóth Andi. Az énekesnő a 24 óráig elérhető Instagram-történetében jelentette be néhány nappal ezelőtt, hogy ő volt az, aki véget vetett a kapcsolatnak. Most kiderült, hogy az énekes, hova költözött a közös albérletükből.

Vissza Valkusz Milánhoz!

Marics Peti, mielőtt összeköltözött volna Tóth Andival, a ValMar duó másik tagjával, Valkusz Milánnal élt együtt. Sőt, a szakítás után is ide ment vissza. Azonban a Blikk információi szerint Marics Peti nem tervez hosszútávra, ugyanis a zenésztársának is van barátnője, aki rengeteteg időt tölt nála a lakásban.

Elszólta magát

Marics Peti a Sztárban Sztár legutóbbi adásában szólta el magát azzal kapcsolatban, hogy újra Valkusz Milánnal él együtt. Az énekes zsűritagként  szerepel a műsorban, míg a barátja, Milo versenyzőként bizonyít. 

Tudom, hogy a hangok kényelmesebben kijöttek neked a próbán vagy otthon, mert ott én hallottam ezt a refrént kijönni tőled sokkal jobban is 

- mondta Marics Peti a barátjának az előadásáról a vasárnapi adásban.

Megszólalt egy bennfentes

Egy bennfentes a lapnak megszólalt arról, hogy Marics Petinek a barátja segít túllépni a szakításon, hiszen hosszú évek óta egymás támaszai, és mindent megosztanak egymással:

Peti most javarészt Milánnal lakik. Nagyon jó barátok, és most ő tud neki leginkább segíteni túllépni a szakításon. Ugyanakkor Milánnak is van egy komoly kapcsolata, a barátnőjével szinte már együtt élnek. Ezt Peti is látja, ezért már keresgél saját albérletet, de az is felmerült benne, hogy inkább vesz magának egy lakást 

- nyilatkozta a neve elhallgatását kérő informátor.

Tóth Andi ezt is meglépte

Tóth Andi nagyon is komolyan gondolja a szakítást, ugyanis kikövette Marics Petit az Instagramon, sőt a közös fotókat is leszedte egy kivételével. Marics Petinél még a közös fotók megvannak, de ő is kikövette a volt barátnőjét. 

Az énekesnő ezt a fotót hagyta fent: 

Via