Tóth Andi menedzsere, Tóth Isti volt a Palikék Világa leguóbbi vendége. A 28 éves srác többek között Tóth Andi és az AK26 menedzsereként áll helyt a mindennapokban, most pedig egy sokakat régen foglalkoztató kérdést is megválaszolt az énekesnőről. 

Tényleg testvérek Tóth Andi és Tóth Isti?

Tóth Isti évekkel ezelőtt 100 e-mailt is kiküldött, ám válasz egyre sem érkezett. Akkor arról írt, hogy szívesen menedzselné zenészek social oldalait. Kitartásának köszönhetően ma a legnépszerűbb popsztárok útját egyengeti, például Tóth Andiét. 

Mivel rengeteg időt töltenek együtt, sokan azt hiszik, hogy ők ketten testvérek, ám a menedzser elárulta, hogy ez egyáltalán nem igaz, hiába ugyanaz a nevük. Természetesen szó esett Tóth Andi visszavonulásáról is, amelyet nem hagyott szó nélkül, és olyan kérdésekre is választ adott, mint például, hogy mit kezd magával ezek után az énekesnő. 

Tóth Andi szerinte a legszorgalmasabb előadó

Tóth Isti elmondta, hogy csupán koncertjei nincsenek az énekesnőnek. Pedig felkérés lenne bőven, sok helyre szeretettel várnák az egykori X-faktor győztest, de nincs kedve olyan dalokkal a színpadra állni, amelyeket ő maga sem szeret. 

Ettől függetlenül Tóth Isti szerint ezután sem unatkozik majd a Sztárban sztár ítésze, két fontos projekten is dolgozik jelenleg is: hamarosan megérkezik Tóth Andi saját ruhamárkája, mellette pedig a kiadónál is fontos szerepet tölt be, egyfajta kreatív igazgatóként egyengeti a cég útját. 

A menedzser azt is elmondta, hogy Tóth Andit nem kell noszogatni, vele a legkönnyebb együtt dolgozni. Szerinte az énekesnő megbízható és szorgalmas, egyáltalán nem okoz gondot számára az együttműködés.