Tóth Andi már többször osztott meg olyan tartalmakat a közösségi oldalán, ami polgárpukkasztó volt, és ez most sem történt másként.

Tóth Andi tánca az autóban

Az énekesnő nemrég Belrinben járt, ugyanis az egyik  fehérneműcég őt kérte fel modelljének, ami hatalmas megtiszteltetés volt számára, ugyanis mindössze 6-7 lányt választottak ki Európából. Andi még a múlthéten közzétett egy videót a fotózásról, ami egy különleges helyszínenen,  Berlin  belvárosában történt. A csavar azonban az volt, hogy egy szál melltartóban volt látható

A minap már itthonról jelentkezett be, az autójából, ám ismét olyat tett, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Ugyanis a forgalom kellős közepén elkezdett  táncolni  és énekelni Elvis Presley egyik népszerű dalára, a kedvenc üdítőjével a kezében. Tette ugyan megbocsátható, ugyanis kiderült a 24 óráig elérhető Instagram történetéből, hogy az akció közben épp a dugóban ült, és csupán unaloműzés céljából táncolt.

Még mindig sokan támadják

Andi pár héttel ezelőtt a közösségi oldalán fakadt ki, ugyanis megelégelte, hogy többen botrányhősnőként aposztrofálják őt, holott, annyi a legnagyobb bűne, hogy a kutyájával sétál az erdőben. Szeretne végre nyugodt életet élni, és magára koncentrálni, ám a hazugságokat nem tűri többé.

Most már nem azokról írnak, hogy ki van a mellem. Visszasírom, amikor ez volt a legnagyobb bajom. Most olyanokat írtok, amitől rossz embernek tűnök. Azért vagyok én ma a botrányhős, mert ti azt akartátok, hogy az legyek. Az a legnagyobb botrányom, hogy kiviszem a kutyámat sétálni az erdőbe.