Tóth Andi nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, ami alá folyamatosan érkeznek a hozzászólások.

Tóth Andi ismét középpontban

Az énekesnő április elején  szakított  a ValMar egyik frontemberével, Marics Petivel, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. A férfi állítólag már egy másik nő, Kovács Gyopár mellett találhatta meg a boldogságot, aki Andi szakasztott mása, ráadásul ő is szerepel az együttes videóklipjéban, csakúgy, mint egykor az énekesnő. A rajongók dühösek, és nem értik, hogy Peti hogyan léphetett ilyen gyorsan túl Andi, aki most is elképesztő formában van.

A barna szépség több fotót és videót osztott meg arról, hogyan tanítja alig pár hónapos kutyáját, Bailey-t, és csak úgy sugárzik a boldogságtól, amit a kommentelők is észrevettek.

Marics nem tudja, hogy mit veszített. Nagyon jó embernek látszol 

-írta a kép alá az egyik rajongó.

Maricsnak csak arra kellett, hogy felkapaszkodjon Andi hátán 

-fűzte hozzá egy másik internetező.

Látszik, hogy boldog vagy Andi. Nagyon jó páros vagytok

- utalt valaki az összhangra Andi és a kutyája között.

Téged el tudnálak képzelni, mint a feleségem 

-bókolt az énekesnőnek egy férfi.

Tóth Andi kiakadt

Andi hosszú, és kemény időszakon ment keresztül, ezért úgy döntött, hogy felhagy az énekléssel, a koncertjeit pedig lemondta. A hír hallatán többen is megijedtek, hiszen nem tudták, hogy mi állhat a döntés hátterében, sőt, egyesek azt feltételezték, hogy több szervezőcég is perli őt, amiért nem jelent meg a fellépéseken.

Andi azonban tisztázta félreértéseket, és kiderült, hogy alaptalanok a vádak.


Azért vagyok én ma a botrányhős, mert ti azt akartátok, hogy az legyek.

Andi legjobb társa a kutyája, Bailey, akit rendszeresen tanít és képez, ám a híresztelésekkel ellentétben nem azért, mert retteg.