Ma érkezik a ValMar legújabb videóklipje, amit Marics Peti a közösségi oldalán jelentett be. A rajongók már nagyon várják, ám vannak olyanok is, akik kiakadtak, mikor meglátták az első képkockákat.

Marics Petinek csúnyán beszóltak

A ValMar hihetetlen népszerűségnek örvend, mindenki kivülról fújja a slágereket. A srácok sorra forgatják a bulis, túlfütött videóklipeket, a legújabban Peti állítólagos barátnője is szerepet kapott. 

Az Instagramra feltöltött képek tanulsága szerint Kovács Gyopár is feltűnik a srácok legújabb szerzeményében. A kommentelők egy neonzöld színű  latexben  kiszúrták ki.

Ám nem ez az első alkalom, hogy Peti aktuális párja a ValMar klipjében látható, ugyanis Tóth Andi is szerepet kapott annak idején a Palvin/Hajnalokig című számban, ahol forró csókjelenetei voltak az énekessel.

bejegyzés  után néhányan nagyon kiakadtak, és cikinek találják azt, amit Peti csinált.

Akkora szégyen vagy! Minden barátnőd benne lesz a klipedben, akiket fél év után kidobsz? 

Ebben a klipben Gyopár Andi szerepét vette át. Peti ezt a számot még neki írta. Tök ciki, hogy most meg a másik szerelme veszi át, ugyanazzal a szöveggel. Ha Petinek az érzelmek ennyire számítanak, akkor az nagy baj!

Tisztára Tóth Andi utánzat lett benne Gyopár kinézete.

Az új barátnő, Kovács Gyopár

Tegnap szinte bombaként robbant a hír, hogy Kovács Gyopár lehet Marics Peti új barátnője. A fiatal lányról kiderült, hogy színésznő, aki a Játékszín, illetve a Kecskeméti Katona József Színház társulatának a tagja.

2014-ben feltűnt a Rising Star című tehetségkutatóban, ám filmekben is bizonyított. A Holnap tali! című sorozatban Marics Peti oldalán volt látható, de az Apatigrisben, valamint A Tanárban is feltűnt Nagy Ervin oldalán.