Tóth Andi több ismert emberrel is randizott már, ám most egy olyan ember csapja neki a szelet, akire valószínűleg ő maga sem számított.

Egykori zsűritag kommentelt Tóth Andinak

A sztároknál az egyik legfontosabb dolog a diszkréció, ám nem erre törekedett Tóth Andi új udvarlója. A népszerű énekes, a Megasztár egykori zsűri tagja, Mester Tamás ugyanis félreérthetetlen kommentet hagyott az énekesnőnek.

A mostanában inkább meditációval foglalkozó zenész nemrég lett szingli, kapcsolata ugyanis zátonyra futott Nagy Boglárka festőművésszel. Úgy tűnik, hogy nem szomorkodik tovább, és nyitott az új szerelmekre, emiatt pedig nagy lépésre szánta el magát.

Mester Tamás nyilvánosan bókolt

Mester Tamás nyilvánosan csapta a szelet Tóth Andinak, méghozzá az Instagramon. Tóth Andi egy olyan videót töltött fel, amelyen a kutyája, Bailey megnyalta a száját. Mester Tamás pedig nem rejtegette, hogy mi fordult meg a fejében, amikor ezeket a képsorokat látta, odaírta hát kommentben, hogy ő is szeretne a kutyus helyében lenni.

Azonnal megindultak a találgatások, hogy lehet-e valami a két zenész között, vagy ezek pusztán Mester Tamás első, ám határozott lépései.