Már napokkal az élő show előtt kiderült, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lépnek elsőként a parkettre a Dancing with the Stars új évadában. A páros showtánccal nyitotta meg a műsort, ami nagy sikert aratott. 

Krausz Gábor személyes szálat is belevitt a táncukba? 

Mikes Anna és Krausz Gábor voltak az elsők, akik táncolhattak az új évadban. Az estét egy pörgős showtánccal nyitották meg, ami a zsűri tetszését is elnyerte. Az értékelésnél elárulták, hogy a sztárséf láthatóan még kicsit bizonytalan, de szerintük sokat fog fejlődni, így a következő hetekben még jobb produkciókat fog előadni a párjával.

A páros Azahriah egyik slágerére táncolt, miután véget ért a produkció, Lékai-Kiss Ramóna azt mondta, hogy a séf belevitt egy személyes szálat is a dologba. Bár azt nem árulták el, hogy mi volt pontosan az. A dolgot Ördög Nóra is megjegyezte az értékelésénél, és elmondta, hogy a showtáncban voltak néptáncos elemek is. 

Azt kell mondjam, nem mozogtál idegenül a terepen. Ügyes voltál, azt kell mondjam, van ritmusérzék, lendület, kicsit olyan volt ez a koreográfia, mint amikor a hűtőszekrényt kinyitod, és főzzünk abból, amit ott találunk. Én láttam mindenféle dolgot. Volt benne néptánc, erre utaltál a felkonfodban, Rami? Hogy volt egy kis személyes szál? Nem biztos, hogy ez egy fricska volt, szerintem meg akarták mutatni a Gáborék, hogy mindent tudnak

– mondta Ördög Nóra. 

A rajongók szerint egyértelmű volt az utalás, hiszen Krausz Gábor is a fricska szót használta, amikor bejelentette a válást. Azóta pedig már kiderült, hogy Tóth Gabi új párja a Fricska Táncegyüttes egyik tagja. 

Krausz Gábor és Mikes Anna sikert arattak az első produkciójukkal, és magas pontszámot is kaptak, így szombaton ismét a parkettre léphetnek. Az első táncukat itt nézheted meg