Izgatottan készülnek a profi táncosok és a hírességek a Dancing with the Stars első élő show-jára, hiszen most mutatkozhatnak be párként a parketten. Minden évadban nagy szerepe van annak, hogy ki léphet először a parkettre, a TV2 pedig már le is leplezte ezt a párost. 

Ők lépnek először a táncparkettre a Dancing with the Stars új évadában 

Október 14-én hivatalosan is elkezdődik a Dancing with the Stars legújabb évada, a hírességek pedig bemutathatják, hogy mit sikerült elsajátítaniuk az elmúlt hónapokban. Mindegyik páros lázasan próbál a szombati show-ra, legalábbis ez derült ki a TV2 riportjaiból és természetesen az Instáról. 

Krausz Gábor és Mikes Anna is készülnek, hiszen idén ők léphetnek elsőként a parkettre, ami hatalmas feladat. A hírt Kiss Ramóna közölte velük az egyik próbán. 

Krausz Gáborra és Mikes Annára tehát nagy feladat vár, hiszen az évad első produkcióját ők fogják bemutatni. A videó alapján a séf egy pillanatra meglepődött, de aztán mindketten örültek a hírnek.

Bár az első produkciót Mikes Anna és Krausz Gábor fogják eltáncolni, nagy valószínűséggel az évadot a profi táncosok közösen fogják megnyitni. Ez már mondhatni hagyomány, hiszen minden rész elején előadnak egy közös produkciót.