A Dancing with the Stars zsűrije idén semmiképpen sem lesz ugyanaz mint tavaly, ugyanis egy ítész távozik. 

Bereczki Zoltán idén nem pontoz

Bereczki Zoltán már nem ül be a pultba, idén helyette más zsűritag kap lehetőséget a kritikák megfogalmazására. Mint kiderült, nincs ellentét a produkció és a színész között, egyszerűen csak nagyon későn kezdte el a csatorna a szerződtetési időszakot. 

Egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy a versenyző sztárok csapatában is volt még változás az utolsó pillanatban azért, mert a csatorna túl későn készült el a szerződéssel, na és túl későn döntöttek a végleges névsorról. 

A neten máris elindultak a pletykák arról, vajon ki válthatja Bereczki Zoltánt a Dancing with the Stars zsűrijében, és az egyik legesélyesebb név aki felmerült, nem más, mint Tóth Andi.

Tóth Andi lenne a tökéletes zsűritag?

Az énekesnő remek választás lehetne, hiszen ő maga lenyűgöző produkciókkal nyerte meg a táncos showműsort, a Sztárban sztárban már zsűriként is bizonyított, nem mellesleg pedig, a visszavonulása miatt rengeteg ideje felszabadult. 

A dolog pikantériája azonban az lenne, hogy ismét egy exével kell egy műsorban szerepelnie, Marics Peti ugyanis Stana Alexandrával versenyzik idén. 

Az az opció is felmerült, hogy idén csak 3 tagú zsűrivel indul el a show, ha nem találnak új embert Bereczki Zoltán helyére. 

via