Kicsi ez a popszakma, éppen ezért nem is annyira meglepő, hogy a Dancing with the Stars versenyzői közül többen is ismerik egymást: például Marics Peti és T.Danny. 

Marics Peti régi jó barátja ellen versenyzik

Marics Peti és T.Danny évek óta nagyon jó kapcsolatot ápolnak, a két sztár többször is színpadra lépett már együtt, és közös daluk is van. Éppen ezért felmerült a kérdés, vajon milyen hatással lesz a Dancing with the Stars a barátságukra? 

T. Danny egyértelműen kijelentette, hogy számára nincs barátság, amikor versenyhelyzet van, ugyanúgy odateszi magát a produkciók során, legyen bárki is, akit le kell győzni. 

T.Danny családjában a versenyt komolyan kell venni

Nem csoda, hogy a rapperben tombol a versenyszellem, hiszen testvére, Telegdy Ádám, és sógornője, Kapás Boglárka is olimpikon úszók.

Marics Peti azonban máshogy látja a dolgokat, ő azonnal azt válaszolta, hogy szerinte nincs verseny, a barátság mindennél fontosabb. Amikor meghallotta, hogy barátja nem így gondolja, hangosan átordított a termen, és viccesen, de határozottan kikérte magának, mégis hogyan gondolta ezt a rapper. 

via