Marics Peti és Valkusz Milán számára ez a nyár sem indul fényesen. 

A ValMarra nehéz nyár vár, de mindent a rajongókért

Nem ismeretlen a helyzet a ValMar számára: újra kell írni minden forgatókönyvet, újra kell tervezniük az egész nyarat. Korábban volt már erre példa: jó időre kiestek a szezonból, mert Marics Petinek hangszálcsomója volt, ami miatt lemondani kényszerültek a fellépéseket. 

Most a Budapest Parkban tartott nagykoncertjükön történt meg a baj: már az első dalok egyikénél baleset érte Marics Petit. Az énekes vidáman ugrált a színpad elején a többi zenésszel, amikor rosszul érkezett, és  eltört a bokája, valamint a szalag is sérült.

Akkor még az is kérdés volt, vajon a Parkos koncertet be tudják-e fejezni, Marics Peti viszont nem adta fel: ülve énekelte végig az estét. A kórház után azonban újabb nehéz döntést kellett meghozniuk: a diagnózis tudatában dönteniük kellett, hogyan tovább. Lesz-e még ValMar koncert a nyáron, vagy ennyi volt, és minden fesztivált lemondanak? 

Marics Peti nagy bejelentést tett

Marics Peti az Instagramon tett közzé egy bejegyzést, ahol részletesen mesélt arról, mi várható tőlük a következő hetekben, és hogyan alakul ezután a fesztiválszezon:

Nem így terveztük. De nagyon sokan írtatok, és aggódtok értem, amiért repkednek a csókok nektek. Úgyhogy röviden elmesélem, mi lett a diagnózis, illetve hogy lesz a folytatás. Lett egy bokatörés, de szerencsére nem elmozdulásos, úgyhogy nem súlyos. Illetve, a bokaszalag is szakadt. Még jó egy hétig fekvőgipsz, így ezen a héten még nem tudok menni fellépésekre. De jövő hét kedden kapok járógipszet, és onnantól folytatjuk a nyarat. Kevesebb ugrálással, de együtt. Köszi mindenkinek a jókívánságokat és a szeretetet, amit az utóbbi napokban végtelen diagnózisban küldtetek felém.