Hónapok óta készül a Valmar duó a Budapest Parkban rendezett nagykoncertre, ám a tegnapi esemény Marics Petinek már az első percekben rémálommá vált. 

Marics Peti túl hevesen ugrált

Köszönhetően a közösségi oldalaknak, azok is azonnal értesülhettek róla, hogy súlyosan megsérült Marics Peti a Budapest Parkos koncertjén. A TikTokot szinte azonnal ellepték az esetről készült felvételek, így tegnap este mindenki erről beszélt. 

Marics Peti az este elején több zenésztársával előadta a Visz a vérem című slágerüket, amely során a színpad elején kezdett heves ugrálásokba. Nem ez volt az első eset, hogy egy ugrás után nem érkezik jól, vagy éppen megbotlik a színpadon, ám ennyire súlyosan még sosem sérült meg. 

Koncert után kórház

Marics Peti konkrétan eltűnt a színpadon, Milo és Manuel próbálták meg felsegíteni a földről, ám már ekkor lehetett látni, hogy hatalmas a baj: Marics Peti képtelen volt lábra állni. Persze a zenész hajthatatlan volt, a Parkos koncert régi nagy álma volt, semmiképpen nem akarta félbeszakítani a showt. 

Éppen azért, SOS megoldásként sínbe tették a lábát, és szinte az egész koncertet ülve vitte végig. A bulit követően rohantak is a kórházba, ahol a megállapították, hogy eltört a lába, valamint a szalag is megsérült. Ám Marics Peti mindenkit megnyugtatott, hogy már jobban van. Az azonban sajnos tény, hogy a fesztiválszezon így kissé nehézkes lesz.