Marics Peti és Kovács Gyopár egy videóklipben igencsak közel kerültek egymáshoz, ami még a követőiket is megdöbbentette.

Marics Peti megházasodott

ValMar  a napokban leforgatta vadonatúj videóklipjét Playboy címmel, ami a nyári esküvők hangulatát idézi némi botránnyal fűszerezve. A felvételből kiderült, hogy Kovács Gyopár, Marics Peti állítólagos barátnője is feltűnt a videóban, méghozzá a frontember oldalán. Meglepő fordulat, hogy a színésznő mennyasszonyi ruhában látható, és Peti vezette őt oltár elé. Azonban mikor Gyopárról lekerül a fátyol, felpofozza az énekest, így a szerelmi történetük tovább bonyolódik. Az említett részletet  itt  tudod megnézni. 

Botrányt kavart az előző videó

A ValMar egyik előző videóklipje sok embert felháborított. Az együttes Túl nagy falat című dalához forgatott videója nem aratott osztatlan sikert. A rajongók egy része úgy gondolja, hogy nem kellett volna Kovács Gyopárnak szerepelnie benne, így sok dühös kommentet kapott Marics Peti. 

Akkora szégyen vagy! Minden barátnőd benne lesz a klipedben, akiket fél év után kidobsz? 

Tök ciki, hogy most meg a másik szerelme veszi át, ugyanazzal a szöveggel. Ha Petinek az érzelmek ennyire számítanak, akkor az nagy baj!