Napok óta ki vannak a rajongók, ugyanis úgy tűnik, Marics Peti szíve ismét foglalt. Új barátnője egy gyönyörű színésznő lehet. 

Új videóklipjében szerepel Marics Peti új kedvese

A fórumokon napok óta Marics Peti a fő téma, hiszen azt rebesgetik, hogy ismét szerelmes, ezúttal Kovács Gyopár színésznő rabolta el a szívét. A kecskeméti Katona József színház művésze pedig nem csupán színpadi, de filmes munkákat is vállal, most éppen a ValMar új videóklippjének főszereplője. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovács Gyopár (@kovacsgyoparr) által megosztott bejegyzés

A Redditre került fel egy videó, amelyet valaki Instagram-történetben osztott meg. Ezen az látható, hogy Gyopár a falnak dől, Marics Peti pedig igen közel hajol hozzá, a csók következte szinte tapintható a levegőben. A rajongók azóta sem jutnak szóhoz, tagadhatatlan a két előadó közötti kémia - Gyopár ugyanis szintén énekes.

@maricspeti és @kovacsgyoparr
by u/Chemical_Mission365 in talk_hunfluencers

Ma délután jön a teljes videó

Nem kell sokat várni, hogy ennél többet is lássunk, ugyanis ma délután 15 órakor jelenik meg a videó a YouTube-on. 

Kovács Gyopár a hírek szerint Marics Peti menyasszonyaként is látható lesz a videóklippben, de több szexi szettben is feltűnik majd, amelyeket az Instragram-oldalán már megmutatott. Ahol egyébként Marics Petinek köszönhetően több ezer új követője lett az egykori tehetségkutató sztárnak. Kovács Gyopár Instagramját egyébként ellepték a Marics Peti és Tóth Andi rajongók, akik az X-faktor nyerteséhez hasonlítgatják, és nem létező versenyt csinálnak a két énekesnő között.