Az elmúlt hetekben elszabadultak a kommentek, mindenki Marics Peti új kapcsolatáról beszélt.

Féltékenyek a rajongók Kovács Gyopárra

A Tóth Andival való szakítása után, most Kovács Gyopár színésznő mellett találta meg a boldogságot a ValMar énekese, Marics Peti. Mégis, sok rajongó szerint ez nem egy helyes döntés. Ugyan a páros nyilvánosan még nem vállalta fel a kapcsolatát, több olyan videó és fotó is nyilvánossá vált az elmúlt időszakban, amelyek alapján egyértelmű, hogy a szerelmesek együtt vannak.

Több olyan rajongó is van, akik nem érzik a határt, és igazi hadjáratot indítottak Kovács Gyopár ellen. A színésznőről ugyanis nagyon felkavaró történeteket írtak névtelen kommentelők, és nem csupán őt, de az egész családját kritizálni kezték a különböző platformokon. Szinte bármilyen fotót is posztolt ki Kovács Gyopár, bármit is viselt, bármit mondott, mindig a hibát keresték benne.

Marics Peti miatt rengetegen bekövették

Most nagyon úgy tűnik, hogy a színésznőnek elege lett abból, hogy névtelen és arctalan kommentelők vették górcső alá, úgyhogy letörölte magát az Instagramról, vagy legalábbis felfüggesztette a fiókját.

Mióta elterjedt a hír, hogy Marics Peti és Kovács Gyopár egy párt alkotnak, azóta nagyjából 10 000 új követőre tett szert a színésznő, ez azt is jelenti, hogy már sokkal nehezebb kiszűrnie azokat az embereket, akik igazából nem kíváncsiak rá, csak a rosszindulat vezérli őket.

Hogy Kovács Gyopár visszatér-e az instagramra, vagy nem, arról egy egyelőre semmit nem lehet tudni.