Néhány nappal ezelőtt, október 10-én kezdték el értékesítenia jegyeket Azahriah jövő évi koncertjére, ami 2024. május 25-én kerül majd megrendezésre a Puskás Arénában. A jegyek persze pillanatok alatt elfogytak, brutális tömegek álltak be az online sorba, de volt, aki még így is lemaradt. Éppen ezért egyáltalán nem volt meglepő, hogy hamarosan érkezett a hír, Azi duplázni fog, így május 26-án is lesz koncert. Az viszont már igencsak sokkolta a közönséget, hogy nemrég bejelentették, harmadik koncert is lesz. 

Három koncert 

Azahriah egyértelmeűn az elmúlt időszak legnépszerűbb magyar előadója, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a jövő évi Puskás Arénában tartandó koncertjére már az első napon elfogyott a jegyed 95 százaléka. A rendszer hatalmas terhelésnek volt kitéve, százezrek próbáltak meg jegyet vásárolni. A nagy érdeklődésre való tekintettel aztán nem sokkal később jött a bejelentés, május 26-án is lesz Azi koncert a Puskásban. Szinte döbbenetes, de a második koncert meghirdetése után még nagyobb roham indult meg, na és persze elkezdődtek a találgatások, hogy lesz-e harmadik koncert is. 

Jött a bejelentés

Bár egy ideig úgy tűnt, ez nem valósul meg, de aztán győzött a népakarat, az énekes ugyanis a közösségi oldalán jelentette be, május 24-én is lesz koncert, erre kedden indul majd meg a jegyértékesítés. 

Közel a dupla telt ház. Harmadik nap 05.24. Jegyek keddtől

– írta a bejegyzsében Azi. 

Elképesztő

Ezzel a húzással Azi egyértelműen beírta magát a történelembe, ugyanis ilyenre, hogy egy előadó háromszor is megtöltsön egy Puskás Aréna méretű helyet, még nem volt példa. Csak, hogy világos legyen a Puskás jelenleg 67 215 ember befogadására alkalmas. Persze ha jól belegondolunk ebben talán semmi furcsa sincs, hiszen napjaink legnépszerűbb előadójáról beszélünk, akinek a YouTube megtekintései nemsokára átlépik a 323 milliót, a Spotifyon pedig havonta közel 25 milliószor játsszák le a zenéit, idén pedig már a Papp László Budapest Sportarénát is megtöltötte. 

Európai turné 

Az énekes júniusban Stadiumx producerduóval, a Grammy-díjas Sam Martin énekessel jelentetett meg közös dalt és klipet  Heaven címmel, novemberben pedig egy 10 állomásos európai turnéra indul,melynek állomásai már nagyrész most teltházasak. Az, hogy mi a sikerének a titka pontosan nem tudni, de annyi biztos, hogy a srác valamit hihetetlenül jól csinál, mert kicsik és nagyon, idősek és fiatalok egyáratán rajongnak érte.