Marics Peti a ValMar duóval koncertezett a napokban. Éppen a nyíregyházi közönségnek zenéltek, amikor a színpadról kiszúrta, hogy a közönség soraiban valami nagyon nincs rendben.

A színpadról kiszúrta a balhét Marics Peti

Marics Peti a dal közben is odafigyel a közönségére, ezért azonnal észrevette, amikor verekedés tört ki a nyíregyházi koncert közönségének soraiban. A popsztár nem hagyta szó nélkül az eseményeket, azonnal megállította a zenét, és megpróbálta jobb belátásra bírni a verekedő rajongókat.

Elmondta, hogy ennek a koncertnek jó hangulatban kellene telnie, és azért jöttek ide az emberek, hogy jól érezzék magukat, nem azért, hogy harcoljanak. Marics Peti arra is felhívta a figyelmet, hogy a közönség soraiban rengeteg a kisgyerek, és nagyon nem szeretné, ha ők ezt a rossz példát látnak.

Valkusz Milán sem hagyta szó nélkül

Valkusz Milán is egyetértett vele, és többször elmondta, hogy hagyják abba, különben nem maradhatnak ott a koncerten. Ezután újraindult a buli a 100 Lány című dallal, de duó tagjai megkérték a biztonsági embereket, hogy 10-15 percig még maradjanak ott, és felügyeljék a rendet.

Marics Peti a közeljövőben mindenképpen kevesebb koncertet ad majd, hiszen a szombat estéi foglaltak lesznek: október 14-től a Dancing with the Stars színpadán bizonyít majd.