Felindult bejelentéssel jelentkezett a ValMar duó, azaz Marics Peti és Valkusz Milán kettőse. A két srác január 20-ra tervezett koncertjéből lett csúnya balhé, miután a jegyértékesítés tegnap, azaz kedden kudarcba fulladt.

Marics Petiék hónapok óta ezen dolgoznak

Hatalmas csalódás a ValMar számára, hogy ennyi energiát belefektettek ebbe a projektbe, és végül csalódást kellett okozniuk a rajongóiknak, derül ki a duó friss közleményéből. Amint azt sok kommentelő írja is, amikor kedd délután (elvileg) megkezdődött a jegyértékesítés a januári bulira, azonnal megpróbáltak venni egy belépőt – ez azonban csak keveseknek sikerült, a többség órákig várakozott a semmire.

Ezzel kapcsolatban írják most Marics Petiék az Instagramon a következőket:

a mai nap folyamán minden zenekar egyik legrosszabb álma valósult meg… Hónapok óta a teljes manegement, rengeteg ember megfeszített munkája áll amögött, hogy január 20-án a zenekar eddigi legnagyobb, legemlékezetesebb, minden szempontból „leglegleg” eseményét valósítsuk meg. Bár szeretünk minden folyamatot a mögöttünk álló profi csapattal megvalósítani, a jegyértékesítést külső partnerhez szerveztük ki. Tudtuk, hogy sokezren próbáltok ma jegyhez jutni, a korábbi rendezvényeinknél nem is volt kritikus fennakadás ebből.

Nem úgy sikerült, ahogy tervezték

Marics Peti és Valkusz Milán keserűen írnak arról, milyen rosszul érzik magukat amiatt, hogy a jegyértékesítés ilyen szerencsétlenül indult kedd délután:

elképesztő mennyiségű munka, befektetett energia és hosszú, több hetes egyeztetés előzte meg csapatunk részéről a ma délutáni jegystartot, mely során az alvállalkozónk, a Oneticket végig arról tájékoztatta és biztosította a kollégáinkat, hogy készen állnak az indulásra. Legnagyobb elkeseredésünkre a délután során nyilvánvalóvá vált, hogy a Oneticket az előzetes írásbeli és szóbeli garancia ellenére sem tud stabilan megbirkózni a fennálló helyzettel – elmondhatatlanul rosszul érint minket, hogy annak ellenére sem jutottatok több ezren jegyhez, hogy sokan ezt a pillanatot vártátok hetek óta.

Ez lett a vége

Na de azért nincs minden veszve, mert elég hamar meglett a megoldás, és akármekkora csalódás is volt sokaknak, hogy nem tudtak rögtön az elsők között jegyet venni bő 4 hónappal a koncert előtt, azért minden hamarosan újra a helyére kerül.

Az elfogadhatatlan probléma és a stabil megoldás hiánya miatt a menedzsment ma 18:00-kor úgy döntött, hogy azonnali hatállyal felbontja a megállapodást a rendezvényre vonatkozóan a Oneticket szolgáltatóval. Az értékesítést új jegyértékesítő hálózathoz visszük át

– írják Marics Petiék az alábbi posztban. Ebből kiderül az is, hogy a koncertet természetesen ettől még meg fogják tartani január 20-án, és akinek a nehézségek ellenére sikerült jegyet vennie tegnap, annak nincs további teendője, mert a jegye érvényes is a bulira. A többieknek sem kell sokat várniuk, hamarosan újraindul majd a jegyértékesítés.

Egyébként ha a koncertet nem is vállalod be, minden szombat este láthatod majd Marics Petit idén ősszel, méghozzá a Dancing with the Starsban. Remélhetőleg...