Jó ideig megmarad a Maneskin frontemberének emlékezetében a budapesti koncert, hiszen olyan botrány tört ki az egyik dal közben, hogy ő sem hagyhatta figyelmen kívül.

Összeveszett a biztonságiakkal a Maneskin frontembere

Régóta várták a magyar rajongók, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál korábbi nyertes zenekara, a Maneskin Magyarországon koncertezzen. Az eseményen hihetetlen tömeg gyűlt össze, nem csoda, ha valaki nem érzi magát annyira jól az ilyen környezetben.

Nem tudni, hogy rosszullét miatt történt-e, de a közönség egyik tagja vizet kért a színpadnál álló biztonsági munkatárstól, aki úgy döntött, nem ad inni. Természetesen alapvetően nem lenne kötelessége megitatnia a közönség egyik tagját sem, de ha valaki rosszullét miatt így kér segítséget, az teljesen más. 

Azonnal segített a rajongónak

A Maneskin énekese a színpadról látta az eseményeket, és nem hagyta szó nélkül. Azonnal lement, és vizet adott a rajongónak, majd visszament a színpadra, és vízzel le is öntötte a biztonsági őrt. Természetesen nem hagyta szó nélkül, hogy nem segített a lánynak, így valószínűleg tényleg rosszullét lehetett az ügy hátterében, ezért akadt ki. 

Az énekes arra is megkérte a security tagjait, hogy ha valaki a későbbiekben vizet kérne, adjanak neki. A Maneskin tagjai egyébként nagyon közvetlenek voltak a rajongókkal, a reptéren előszeretettel fotózkodtak és osztottak autogrammokat, és a koncert közben is odafigyeltek rájuk, amire tökéletes példa a vizes eset. A TikToknak köszönhetően, mindenki megnézheti, miért maradt emlékezetes a budapesti koncert: