Meghan Markle-t nem gyakran látni olyan szettben, mint amilyenben Beyoncé koncertjén bulizott.

Los Angelesbe érkezett Beyoncé

Meghan Markle nemcsak jó barátságot ápol Beyoncé-val, de az énekesnő zenéjét is imádja. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy a díva turnéjának Los Angeles-i állomásán Meghan Markle is tiszteletét teszi.

Meghan Markle nem egyedül ment a koncertre, Harry herceggel és édesanyjával érkezett a helyszínre, ezen kívül pedig még velük tartott kollegája és barátja, Abigail Spencer is, akivel a Suits-ban dolgoztak együtt.

Leesett az emberek álla Meghan Markle szettjétől

De nem csak a társaság miatt figyeltek annyira a hercegnére, hanem azért is, mert tőle szokatlanul merész, és szexi szettet vett fel az eseményre. Egy flitteres ceruzaszoknyát viselt, amely 405 dollárba kerül, mellé pedig egy fehér ujjatlan inget választott. A szandálnál sem elégedett meg az átlaggal, egy közel 1500 dolláros fehér és ezüst színű darabot választott.

Nem véletlen egyébként, hogy Meghan Markle ennyire csillogós, és ennyire extrém szettet viselt a koncerten, ugyanis Beyoncé korábban azt kérte a Los Angeles-i közönségtől, hogy mindenki öltözzön diszkógömbnek. A hercegné pedig eleget tett a kérésnek, és olyan szettben jelent meg, amilyen az elvárás volt. 

via