Harry herceg és Meghan ritkán mutatnak fotókat, videókat a gyerekeikről. Bár a dokusorozatukban több családi felvételt is bemutattak, azóta semmit sem publikáltak. Most Sussex hercegének legújabb Netflix-sorozatában vették észre a rajongók egy aranyos fotót Archie hercegről. 

Harry herceg különleges fotót mutatott Archie hercegről 

Meghan Markle és Harry herceg legidősebb gyermeke, Archie már 4 éves. Ennek ellenére viszonylag ritkán közölnek róla fotót, legutóbb július 4-én készült róla pár videó és fénykép, akkor a helyi ünnepségen vettek részt. Most Harry herceg mutatta meg, hogy milyen nagy már. 

Harry herceg új dokumentumsorozatának a középpontjában az Invictus Games áll, főként a szervezésre, és a versenyzőkre fókuszál. Ám van egy jelenet, amiben Sussex hercege az asztalánál ül, épp egy videóhívást bonyolít le, a háttérben pedig ott van egy fotó Archie hercegről. A képet a szemfüles rajongók szúrták ki. A kisfiú farmert, pulóvert és sportcipőt visel, és éppen egy játékot tart a kezében. A felvételt ide kattintva nézheted meg. 

Különleges dolgot árult el

Harry herceg korábban mondott egy beszédet az Invictus Games hágai eseményén, ebből is van egy részlet a dokusorozatban. A beszédből kiderült, hogy Archie herceg pilóta vagy űrhajós szeretne lenni, ha felnő, de Sussex hercege szerint ez szinte minden nap változik. Hozzátette, hogy mindketten azt szeretnék, ha gyerekeik olyan jövőt, foglalkozást választanának, ami boldoggá teszi őket. 


Via