Harry herceg és a királyi család tagjai között még mindig feszült a viszony. Bár az információk szerint az unokatestvéreivel tartja a kapcsolatot, Vilmos herceggel és Károly királlyal elhidegültek egymással. Most felvetődött a békülés gondolata, de szabott pár feltételt az apjának. 

Harry herceg ragaszkodik ehhez a feltételhez

A pletykák szerint Harry herceg hamarosan az Egyesült Királyságba utazik, és találkozhat Károly királlyal. A koronázás óta ez lesz az első alkalom, hogy személyesen is beszélnek. Az elmúlt időben még jobban elhidegültek egymástól, de most mindkét fél szeretné rendezni a konfliktusokat. A pletykák szerint éppen ezért béketárgyalásokat szerveznek, hogy meg tudják beszélni a nézeteltéréseket. 

Harry herceg először szeptember elején utazik az Egyesült Királyságba, majd az Invictus Games miatt Düsseldorfba utazik, egészen szeptember 16-ig Németországban tartózkodik majd, a záróceremónián Meghan Markle is ott lesz. Éppen ezért Harry herceg szeretné, ha a játékok után elkísérné, és ott lenne a találkozón. 

Harry herceg nagyon boldog, hogy találkozhat az apjával, hogy összezavarja a dolgokat, Meghan elkíséri európai útjára, és nem akarja őt kihagyni

– mesélte a királyi család egyik informátora az OK! magazinnak. Hozzátette, hogy a megbeszélések folyamatban vannak, és mindkét fél szeretne beszélni, ugyanakkor Meghan jelenléte problémákat okozhat. 

A szakértők szerint a legjobb az lenne, ha Harry herceg és Károly király elsőként négyszemközt tisztáznák a dolgokat, mivel a hercegné jelenléte akár további konfliktusokhoz vezethet


Via