Már régóta pletykálták, hogy a Harry és Meghan után újabb dokumentumfilmet tervez Harry herceg a Netflixre. Végre megjelent a Legyőzhetetlenek versenye, ami az Invictus Games versenyzőiről szól, emellett vannak benne interjúk, Sussex hercege pedig pár személyes történetet is megosztott. 

Harry herceg különleges dolgot mesélt Archie hercegről 

Sussex hercege több alkalommal is beszél a dokusorozatban, és többek között megosztotta azt is, hogy milyen jövőt szán a gyermekeinek. Elmesélte, hogy számukra az a legfontosabb, hogy a gyerekek olyan dolgot válasszanak, ami passzol hozzájuk és úgy érzik, boldoggá teszi őket. 

Amikor a fiammal, Archie-val arról beszélek, hogy mi akar lenni, ha felnő, néha azt mondja űrhajós, néha azt, hogy pilóta. De arra tanítom őt, hogy nem számít, mi akarsz lenni, ha felnősz, a karaktered a legfontosabb

– mondta még tavaly az Invictus Games egyik rendezvényén. A hágai játékokon tartott beszédjéből több részlet is bekerült a dokusorozatba.

A rajongók nem csodálkoztak azon, hogy Archie szívesen lenne pilóta, hiszen Harry herceg korábban pilóta volt. Még Afganisztánban is harcolt, a háborúban átélt dolgokról a könyvében vallott


Via