Harry herceg még évekkel ezelőtt kérte meg Meghan Markle kezét, a gyűrűt pedig ő maga tervezte. Különleges gyémántokat használtak fel a megalkotásához, kettő Diana hercegné személyes gyűjteményéből származik. Azóta a hercegné változtatott az ékszeren, aminek annyira nem örül Sussex hercege. 

Meghan Markle ezzel a lépéssel megbántotta Harry herceget

Meghan eredeti gyűrűjét Harry herceg tervezte, azóta pedig számos dolgot megváltoztattak az ékszeren. 2017-ben még vastagabb volt a gyűrű, ami manapság már vékonyabb és több apróbb kő is díszíti a nagy gyémántok mellett. A hírek szerint Meghan gyűrűjét ismét el kellett vinni az ékszerészhez, pár dolgot megváltoztatnak rajta, illetve meg is kell javítani. 

Harry herceg ezt különösen rosszul viseli, főként azért, mert Meghan régóta nem hordja az ékszert, ez pedig alapot ad a pletykáknak. A beszámolók szerint nagyon nehezen viseli az egészet, és nem érti, miért nem visel bármi mást addig a saját gyűjteményéből. 

Az, hogy Meghan az eljegyzési gyűrűje nélkül jár, szítja azokat a pletykákat, miszerint neki és Harrynek házassági problémái vannak, amit Harry nem ért. Aggódik amiatt, hogy valamilyen üzenetet próbál küldeni neki

– mesélte a család egyik ismerője a Mirrornak. 

A többi gyűrűt még hordja 

Tény, hogy az utóbbi időszakban Meghan Markle nem hordta az eljegyzési gyűrűjét, de a többi gyűrűt igen. Éppen ezért a szakértők szerint nem lehet következtetések levonni ebből, mivel nem utal arra, hogy probléma lehet a házasságukba. Sokkal inkább elképzelhető, hogy az átalakítások miatt nem viseli többé az ékszert, mivel a gyűrű kifejezetten vékony és törékeny lett. Így kevésbé praktikus. 


Via