Mielőtt Meghan Markle hozzáment Harry herceghez, kifejezetten aktív volt a közösségi médiában. Főként az Instára posztolt, emellett blogolt. Korábban elárulta, hogy mindkettőt imádta, de a királyi család miatt fel kellett hagynia a posztolással. Most kiderült, hogy fontolgatja a visszatérést, mivel óriási összegeket kereshet vele.

Milliókat kereshet Meghan Markle az Instával

Meghan nem sokkal az esküvő előtt függesztette fel a fiókját, azóta nincs hivatalos közösségi média oldala. Korábban a SussexRoyal nevű fiókot használták Harry herceggel, de itt csak a palota hírei jelentek meg, mióta nem tartoznak az aktív dolgozó családtagok közé, már ez sem frissül. 

A bennfentesek szerint Meghan most a visszatérésre készül, hiszen korábban egy interjúban is beszélt már erről. Bár nem erősített meg semmit, sejtelmesen fogalmazott. Az informátorok szerint már fiókja is van, @meghan néven található meg az Instán, de jelenleg még egyetlen posztot sem töltött fel. 

A szakértők szerint a visszatérés anyagilag mindenképp jövedelmező lehet, arról nem is beszélve, hogy hamar ő lehet a legtöbb követővel rendelkező híresség a platformon. Hatalmas összegeket kereshet egy-egy poszttal, a szakértők szerint 1 millió dollárral érdemes kalkulálni.  

Mayah Riaz PR-szakértő szerint az Insta hamar jövedelmező vállalkozássá válhat Meghan számára, mivel a feltételezett fióknak már most 100 ezer követője van, ez a szám pedig folyamatosan növekszik. 

Meghan Instagram-fiókja meglehetősen jövedelmezővé válhat számára. Sok hírességet láttunk, mint például Selena Gomez, Kim Kardashian, Ariana Grande, Beyoncé és Taylor Swift, akik több mint 1 millió dollárt kapnak Instagram-bejegyzésenként. Cristiano Ronaldo több mint 2 millió dollárt kap egy bejegyzésért. Az Instagram nagyszerű lehetőség a számára, hogy támogassa azokat a dolgokat, amelyeket szenvedélyesen szeret, és felhívja a figyelmet fontos témákra. 

Több dologról is szólhat 

Még nem tudni, hogy Meghan mikor tér vissza az Instára, és hogy visszatér-e egyáltalán, de az biztos, hogy több dologról is várhatóak posztok. A szakértők szerint nagy valószínűséggel a jótékonykodás főszerepet kap, és tájékoztatni fogja a rajongóit a kiemelt projektjeiről. Sokak szerint várhatóak a gyerekneveléssel, családdal kapcsolatos posztok. 

A szakértők egy része szerint jó döntés az, ha Meghan visszatér az Instára, míg mások szerint hibát követ el vele. Az utóbbi időben kifejezetten népszerűtlenné vált, így nem biztos, hogy a cégek szeretnének vele dolgozni. Arról nem is beszélve, hogy sok kritikát kaphat az egyes posztok miatt, ez pedig újabb problémákat okozhat. 


Via