Meghan Markle és Harry herceg egyre közelebb kerülhetnek a váláshoz, egy ismerős most elmondta, miért és mikor romlott meg a kapcsolatuk. 

Meghan Markle és Harry herceg ezt a próbát már nem állták ki

Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata jelenleg rengeteg kihívást állít a szerelmesek elé, nem elég a hatalmas külső nyomás, a rengeteg pletyka és rosszindulatú nyilatkozat, most még egymással is problémájuk akadt. 

Az ex-királyi párnak az elmúlt hónapokban nagyon megromlott a kapcsolata, egy közel álló ismerős szerint, egy konkrét eseményhez kapcsolható a párkapcsolati válság kialakulása. 

Az ismerős megszólalt

A bennfentes azt állítja, hogy Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata a koronázáskor indult el a lejtőn, hiszen ez az esemény számos feszültséget gördített a szerelmesek elé, amelyeket nem tudtak maradéktalanul megoldani. 

Az ismerős szerint egyáltalán nem meglepő, hogy mindenki a válásukról beszél, hiszen mostanra annyit veszekednek, hogy nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben. 

Senki nem lepődik meg, hogy ennyire nyíltan tudható, hogy válságban van a házasságuk. Harry hercegnek és Meghan Markle-nek komoly problémái vannak a koronázás óta, és mindenen veszekednek. Az alapprobléma az volt, hogy Meghan Markle-nek meg lett volna a lehetősége, hogy ott legyen a gyerekekkel, mégsem akart elmenni. 

Sőt, Meghan Markle úgy érzi, most az a legjobb taktika, ha az amerikai karrierjüket próbálják meg előrelendíteni, mert ő is tudja, hogy válságban van a hírnevük is. 

via