A királyi családnak az elmúlt években elég sok botránya volt. Harry herceg és Meghan Markle kilépése ezt csak tovább fokozta. Most azonban kiderült, hogy nem ők okozzák a legnagyobb kárt a monarchiának. 

Meghan Markle botrányait könnyebb kezelni

Károly király számára Harry herceg és Meghan kilépése a királyi családból hatalmas csapás volt. Ezután jött az Oprah-interjú, Harry könyve és a dokusorozat. A tervek szerint Meghan is tartogat meglepetéseket, például régóta pletykálják, hogy Harry herceghez hasonlóan könyvet szeretne írni. De Meghan újabb ötletei sem mérnek akkora csapásokat a monarchiára, mint András herceg. 

Az információk szerint Károly király egyre jobban aggódik a testvére botrányai miatt, főként a Jeffrey Epsteinnel való kapcsolata a probléma. A bennfentesek szerint még mindig vannak elhallgatott információk, melyek fejfájást okoznak az egész királyi családnak.

András inkább hosszú távú probléma, mint Harry és Meghan. Úgy tűnik, hogy több dolog fog megjelenni Epsteinnnel kapcsolatban, és még mindig vannak fel nem robbant bombák

– nyilatkozta az egyik informátor. 

Éppen az ezért Károly király arra törekszik, hogy András herceg ne kerüljön reflektorfénybe. Már évekkel ezelőtt visszavonult, ezen pedig az uralkodó sem szeretne változtatni. Reménykedik benne, hogy ezek a bombák nem mérnek hatalmas csapásokat a monarchiára. 

Bonyolult a kapcsolatuk 

András herceg és Károly király között az utóbbi időszakban több vita is volt, legalábbis erről számoltak be a szakértők. Az információk szerint a legnagyobb feszültséget a költözés okozta. Elsőként András hercegnek el kellett hagynia a Buckingham-palotában lévő irodáit, illetve a lakosztályát a felújítás miatt. A yorki herceg ezeket már nem kapja vissza, ezek után Károly király felszólította, hogy a Royal Lodge nevű épületből is költözzön ki, ezt még azóta sem hagyta el. 


Via