Meghan Markle nehezen birkózik meg az őt ért rengeteg stresszel, és nagyon úgy tűnik, nem tudja egyedül leküzdeni a problémát.

Meghan Markle egyedül maradt

4 dolláros stresszoldó tapaszt szúrtak ki Meghan Markle-ön a minap. A 42 éves sussexi hercegnő férje, Harry herceg nélkül maradt, aki jelenleg Délkelet-Ázsiában tartózkodik. Persze az élet nem áll meg, Meghan Markle továbbra is fontos találkozókra jár, és próbálja kézben tartani az életét. 

Az öltözködésre ettől függetlenül nagyon odafigyel, egy 1650 dolláros Max Mara gyapjúkabátot vett fel. Ám most mégsem mindenki azt nézi, mennyit költ a ruhákra, hanem a rajta látható stressztapasz lett beszédtéma. 

Túl sokat stresszel Meghan Markle

A NuCalm stressztapaszt vélték felfedezni Meghan Markel bal csuklóján. A tapaszok, amelyek 20 darabos csomagja 80 dollárba kerül, állítólag abban segítenek, hogy viselője nyugodt legyen, ne stresszeljen, kiegyensúlyozottabban teljenek napjai. 

Nem világos, mi késztette Meghan Markle-t a tapasz viselésére, bár az elmúlt hónapokban jelentős szakmai viszályok és kritikák érték, és a magánélete is nehéz időket él meg.

via