Agusztus 4-e nagy nap Meghan Markle számára, hiszen ekkor látta meg a napvilágot 42 évvel ezelőtt, azonban ez a dátum Vilmos herceg naptárában is be van karikázva. 

Keresztelő 

Annak idején ugyanis, egészen pontosan 1982-ben ezen a napon keresztelték meg a leendő királyt, a Buckingham-palota zeneszobájában. A kis herceg akkor mindössze hat hetes volt, Vilmost pedig Canterbury érseke keresztelte meg.

Születésnap

Érdekesség azonban, hogy augusztus 4-e már ezt megelőzően is jelentős nap volt a királyi család számára, ugyanis ekkor ünnepelte a születésnapját Erzsébet anyakirálynő, Erzsébet királynő édesanyja. A néhai királynő mamája 1900 augusztus 4-én született, majd 2002 márciusában, 101 évesen hunyt el. 

Cuki történet

Harry egyébként erről a különleges dátumról a Tartalék című memoárjában is ír, ugyanis megosztott egy édes történetet arról, hogyan reagált Károly, amikor megtudta, Meghan és a szeretett nagymamája egy napon születettek. 

A kötelék Meg és apa között mindig erős volt, de azon a hétvégén még erősebbé vált. Egy este, vacsora és koktélok felett, miközben Fred Astaire szólt a háttérben, kiderült, hogy Meg és apa kedvenc személye, a nagymamája egy napon születtek. Apa csak így reagált: Csodálatos 

– árulta el Harry, aki hozzátette: 

Ennek hatására apám olyan történeteket is elmesélt, amiket előtte még sosem hallottam. 

Ünneplés 

Meghan amúgy idén egy nagyon különleges emberrel ünnepelte a születésnapját, úgy tudni, John Travolta társaságában lehetett látni. 

(via)