Egyre több pletyka kapott szárnyra arról, hogy Hollywood nem szívesen látja Meghan Markle-t és Harry herceget a köreikben. 

Egy sztár kitart Meghan Markle mellett

Ugyan sokan hangot adtak már annak a sztárvilágból, hogy nem szeretnének Meghan Markle-lel és Harry herceggel barátkozni, nehogy oda legyen a jóhírnevük, azért vannak olyan hírességek, akik kivételt tesznek.

Néhányan a mai napig úgy gondolják, hogy nem fontos, milyen véleménnyel vannak az emberek Meghan Markle-ről és Harry hercegről, ők 100%-osan elfogadják a ex-királyi párt, és a gyakran nagy visszhangot kiváltó döntéseiket. 

Diana hercegnét is kedvelte 

Ilyen híresség John Travolta is, akivel Meghan Markle együtt ünnepelte a születésnapját az elmúlt napokban. Mint kiderült, januárban találkoztak először, méghozzá a Los Angeles-i Beverly Hills Hotel Polo Lounge-ban.

Azonban nemcsak Meghan Markle ápol jó viszonyt az A-listás sztárral, de Harry herceg is nagyon jól kijön vele. John Travolta egyébként az egész családot kedveli, évekkel ezelőtt Diana hercegnével is találkozott, és azt a beszélgetést tartja élete egyik csúcspontjának. Nagy szüksége is van Meghan Markle-nek és Harry hercegnek az új barátokra, miután nemrég a Beckham-házaspárral is összevesztek.

via