Mielőtt Meghan Markle a királyi család tagjává vált volna, színésznőként dolgozott, így az évek során szert tett számos befolyásos barátra. Az emberek egy részével ma már nem tartja a kapcsolatot, van olyan, akivel kifejezetten viharosan ért véget a barátsága. Ezek közé tartozik Millie Mackintosh. 

Meghan Markle ebbe a sorozatba szeretett volna bekerülni

Millie Mackintosh és Meghan még 2013-ben találkoztak, amikor a hercegné a Briliáns elméket népszerűsítette az Egyesült Királyságban. Találkozott számos hírességgel, többek között Millie-vel. Ő korábban szerepelt a Made In Chelsea nevű valóságshowban, ami fiatal, vagyonos emberek utazásait, mindennapjait követte. Meghan pedig mindenképp szeretett volna bekerülni a realitybe.

Sokszor lógtunk együtt, nem voltunk legjobb barátok, de valahányszor a városban volt értesített és találkoztunk

– mesélte. Sok közös programot csináltak, pezsgőztek, vacsoráztak, és olyan is volt, hogy bicikliztek a városban. Millie bemutatta őt számos embernek, akik a jövőben segíthették volna a karrierjét. A két nő hasonló életszakaszban volt, Meghan épp akkor vált el, Millie pedig magánéleti problémákkal küzdött, így volt miről beszélniük. 

Millie és Meghan sokáig tartották a kapcsolatot, egészen addig, amíg ki nem derült a kapcsolata Harry herceggel. Millie ekkor üzent a barátnőjének, aki egy durva választ küldött. 

Üzenetet küldtem neki, és azt írtam, hogy remélem, jól vagy, sokat gondolok rád. Ezt a nagyon váratlan üzenetet küldte nekem, ami nem hasonlított a korábbi kommunikációnkra. Azt hiszem, már nem voltam hasznos

Millie nem árulta el, hogy mit tartalmazott az üzenet, de a tartalma nem volt kedves. Úgy gondolta, hogy szüksége van egy kis távolságra, amíg tisztázza magában a dolgokat, így egy darabig nem kereste. Később kiderült, hogy a barátságuk már sosem lesz a régi, mivel Meghan soha többé nem írt neki vagy hívta. 

A nő csalódott volt, és egyértelmű volt számára, hogy Meghan csak a Made In Chelsea miatt kereste a társaságát. Miután kiderült kapcsolata Harry herceggel ez már többé nem volt fontos, így a barátságukról is lemondott. 


Via