Már Harry herceg és Meghan Markle esküvője előtt lehetett pletykákat hallani arról, hogy a két nő között nincs minden rendben. Később kiderült, hogy az esküvői körüli stressz megpecsételte a kapcsolatuk, olyannyira, hogy Sussex hercegnéje nem tudott megbocsátani Katalinnak.

Meghan Markle és Katalin hercegné kapcsolatát ez a dolog pecsételte meg

Meghan és Katalin legelső vitája még az esküvő előtt volt, és a lányok koszorúslány-ruhája okozta a konfliktust. Meghan annyira kiborult, hogy elsírta magát a vita közben, Katalin hercegné később bocsánatot kért tőle, és meg is beszélték a dolgokat. Ettől függetlenül a két nő viszonyát megrontotta, mivel az ügy kiszivárgott, de pont fordítva. Az újságok arról cikkeztek, hogy Meghan ríkatta meg Katalint, és mindenki Sussex hercegnéjét támadta. 

A dolog nagyon rosszul esett Meghannak, és sosem értette, hogy a királyi család, vagy Katalin miért nem cáfolják a pletykát. Tudta mindenki, hogy nem igaz, ettől függetlenül engedték, hogy hír legyen belőle. 

Meghan úgy érzi, soha nem vontak felelősségre senkit azért, ahogyan bántak vele, amikor a királyi család tagja volt, soha nem kértek bocsánatot, és látszólag megúszták

– mondta egy forrás a The Mirrornak. Az informátor szerint az eset mély nyomot hagyott Meghanban. 

Az egykori színésznő 2021-ben az Oprah-interjú során mesélte el az esetet, és azt is hozzátette, hogy Katalin hercegné nagyon kedves volt vele a vita után. Virágot vitt neki, ő pedig megbocsátott. Éppen ezért nem értette, hogy miért csinálnak belőle bűnbakot, ahelyett, hogy elmondanák az igazat. Nagyon megviselte, és ezt a dolgot sosem fogja tudni megemészteni. 


Via