Meghan és Harry herceg már évek óta nem tartoznak a királyi család dolgozó tagjai közé, de ettől függetlenül sokan minden lépésükre kíváncsiak. Megpróbálnak minél jobban visszavonulni a nyilvánosság elől, de van egy dolog, ami különösen zavarja őket.

Harry herceg és Meghan ezt nem tudják elfogadni 

Az elmúlt időszakban többször is cikkeztek a magazinok a hercegi pár házasságáról. A pletykák szerint válságban van a kapcsolatuk, és közel állnak a váláshoz. Bár a pár barátai megpróbálták cáfolni a sajtóhíreket, de a pletykák nem értek véget. Most az egyik közeli ismerősük nyilatkozott az OK! magazinnak, és elárulta, hogy Harry hercegnek és Meghannak elege van abból, hogy folyton a házasságuk a téma. 

A házasságuk rendben van. Még ha akadnak is problémák, Harry szeretné, hogy ez sikerüljön. Annyi időt fektetett a kapcsolatukba, és imádja a családját. Elvált szülők gyereke, ez extra motivációt jelent számára, hogy egyben tartsa a családját

– árulta el az informátor. Hozzátette, hogy nagyon szilárd a kapcsolatuk alapja, így minden felmerülő problémát meg tudnak oldani. Nem tagadta, hogy időnként vannak nehézségeik, de szerinte ez minden kapcsolatban előfordul. 

Az informátor szerint mindketten olyan családban nőttek fel, ahol a szülők elváltak, ez pedig sokkal erősebb motivációt jelent számukra. Meghan és Harry szeretnék egyben tartani a családjukat, hogy mindent megadhassanak a gyerekeiknek. Éppen ezért figyelnek arra nagyon, hogy ne inogjon meg a kapcsolatuk


Via