Mióta Harry herceg és Meghan Markle az Egyesült Államokba költöztek, ritkán mutatkoznak nyilvánosan. Talán részben pont ezért kezdtek el pletykálni a házasságukról, de most a legújabb fotókkal ezeket megcáfolták. 

Meghan Markle így ünnepelte a születésnapját

A hercegné csak pénteken lesz 42 éves, de úgy fest, hogy az ünneplést már egy nappal korábban elkezdték. Harry herceg és Meghan a Tre Lune étteremben vacsoráztak, ami a celebek egyik kedvence. Gyakran jár ide Kourtney Kardashian és Ellen DeGeneres.

Az elmúlt napokban ez már a második alkalom, hogy együtt mutatkoznak, hiszen szerdán közöltek róluk egy videót. A szakértők szerint ez részben szándékos is lehet, mivel nagy valószínűséggel szeretnék megmutatni, hogy a kapcsolatukkal minden rendben van. A felvételeken mindketten mosolyognak, láthatóan remek hangulatban telt az este. 

A vacsorához Meghan egy egyszerű, mégis elegáns ruhát választott, amit szandállal és visszafogott ékszerekkel viselt. 

Elegük van a pletykákból 

A pár egyik barátja elárulta, hogy Harry herceg és Meghan már nagyon unják, hogy folyton a válásukról cikkeznek. Elárulta, hogy mint minden pár, néha ők is vitáznak, de a kapcsolatuk nagyon szilárd alapokon áll, így eszükbe sem jut a válás. Mindketten elvált szülők gyermekei, éppen ezért nagyon sokat dolgoznak a kapcsolatukon, hogy Archie hercegnek és Lilibet hercegnőnek szerető családot biztosítsanak.  


Via