A királyi családban hagyomány, hogy a családtagokat a születésnapjukon egy poszttal is felköszöntik. Meghan Markle esetében ez elmaradt, ami a PR-szakértő szerint egyértelmű üzenet.

Meghan Markle nem kapott nyilvános köszöntést 

A királyi család hivatalos oldalain mindig megemlékeznek a családtagok születésnapjairól, illetve a fontosabb ünnepekről. György herceg 10. születésnapján új portréja jelent meg, amit minden felületen megosztottak, és ezzel köszöntötték. Meghan Markle augusztus 4-én ünnepelte a születésnapját, de nála elmaradt a köszöntés.

Andy Barr, PR-szakértő szerint ez szándékos, és egy kifejezetten erős üzenet a királyi család részéről. 

Néha a legerőteljesebb üzenet, amit elküldhetsz, az, ha egyáltalán nem mondasz semmit

– mondta. Hozzátette, hogy biztos benne, hogy a színfalak mögött a királyi család tagjai egyeztettek a személyzettel, és alaposan átbeszélték a helyzetet. Így bizonyára közösen döntöttek arról, hogy Meghan Markle nem kap nyilvános köszöntést. 

Elárulta azt is, hogy a köszöntésnek nem biztos, hogy pozitív üzenete lett volna, mivel a rajongók hajlamosak túlelemezni egy ilyen egyszerű gesztust. Éppen ezért jó döntést hoztak, hogy nem került ki poszt. Meghan Markle az elmúlt években mindig kapott nyilvános köszöntést a közösségi médiában, ez volt az első alkalom, hogy ez teljesen elmaradt. A szakértő szerint ez egyértelmű üzenet. 


Via