Harry herceg és Meghan Markle évekkel ezelőtt írt alá készítői szerződést a Netflixszel, melynek rész a dokusorozatuk, illetve a megállapodás szerint más tartalmat is fognak gyártani. A következő projektjük egy film lesz. 

Könyvből készít filmet Harry herceg és Meghan 

Az információk szerint a pár produkciós cége nagyjából 3 millió fontért vásárolta meg a Meet Me At The Lake című romantikus regény jogait, melyet Carley Fortune írt. A könyv egy házaspárról szól, akik különféle traumákkal próbálnak megbirkózni. A témája a mentális egészség, megjelenik benne a szülés utáni depresszió és egy gyerekkori trauma, amikor az egyik szereplő elveszítette az édesanyját egy balesetben. 

Több információ még nem derült ki a filmről, így a szereposztásról sem tudni semmit. Az szakértők szerint nagy sikert arathat vele a hercegi pár, mivel a könyv nagyon népszerű az egész világon. 

Sally Baker, a The Mirror szakértője elárulta, hogy a témaválasztás szándékos, hiszen a mentális egészség nagyon fontos a pár számára.

A tragédiára adott művészi válasz egy módja a gyász átalakításának. Azonban attól függően, hogy milyen szorosan kell dolgoznia ezen a projekten, valószínűleg mélységesen fájdalmas emlékeket és érzelmeket is felkavar majd Harryben

– mondta Sally. Szerinte bizonyos szempontból mindkettőjüket megviseli majd a munka, de ez egy módja a tragédiák feldolgozásának. A projekt kapcsán fel tudják majd hívni a figyelmet a mentális egészség fontosságára, amiről korábban már több alkalommal beszéltek. A filmnek köszönhetően pedig nagyobb sikerrel tudják majd közvetíteni az üzenetüket. 

Az nem tudni, hogy mikor indulnak a forgatások, az informátorok szerint Harry herceg hamarosan Afrikába utazik, hogy dokumentumfilmet forgasson a Netflix számára. Így nagy valószínűséggel a film előkészületei csak később kezdődnek majd el. 


Via