Harry herceg viselkedése alaposan megváltozott, miután elvette Meghan Markle-t. Most egy testbeszéd-szakértő elemezte ki, hogy pontosan miben is mutatkozott meg ez a változás. 

Az igen után ragyogott Harry herceg

2018. május 22-én ünnepelték Károly király 70. születésnapját, amire Harry herceg és Meghan Markle is hivatalosak voltak. Arra pedig mindenki felfigyelt, hogy mennyire megváltozott Harry herceg viselkedése és testbeszéde a boldogító igen után.

A közeli családtagok az esküvő előtt úgy érezték, hogy Meghan Markle dominál a kapcsolatban, emiatt pedig Harry herceg nem tud önmaga lenni, a szavainak egyáltalán nincsen súlya. Ám a ceremonia után mindenki úgy látta, hogy ez változik, hiszen a születésnapi partyra Harry herceg annyira magabiztosan érkezett, mint előtte régen nem.

Meghan Markle nem érezte jól magát

Nagyon úgy tűnt, hogy Harry herceg tényleg sokkal magabiztosabb lett, miután kedvese is igent mondott rá, és úgy tűnt, visszatért az alfahím szerepbe a kapcsolaton belül. A kontraszt nem csupán azért volt nagy, mert Harry herceg viselkedése megváltozott, hanem azért is, ahogyan Meghan Markle viselkedett a partin.

Ő ugyanis inkább rejtegette magát, és a korábbi magabiztosságának nyoma sem volt. Egy kis táska volt az akkor még új hercegné legnagyobb támasza, amivel állandóan takargatni próbálta magát. Na de miért is?

Az esküvő után mindenki azt várta, mikor jelentik már be a király bébi érkezését, Meghan Markle-t pedig nagyon feszélyezte, hogy mindenki a hasát bámulja. Éppen ezért, amíg Harry herceg a legmagabiztosabb napjait élte meg, Meghan Markle inkább csak túlélni próbált, hogy ne bombázzák illetlen kérdésekkel, amikre egyáltalán nem szeretne válaszolni. 

via