Meghan Markle és Harry herceg viharosan hagyták ott a királyi családot, és pár alkalmat leszámítva nem is találkoztak azóta a családtagjaikkal. Most megszólalt az egyik királyi szakértő, és elárulta, hogy valójában milyen volt a viszony a hercegek között.

Harry herceg és Vilmos régóta nem álltak már közel egymáshoz

Harry herceg már az önéletrajzi könyvében leírta, hogy a kapcsolata Vilmos herceggel már 2019-ben erőszakig fajult, amikor egy vita közben összeverekedtek. A helyzet azóta sem lett jobb, mivel a testvérek nem tudták rendezni a konfliktusaikat. Ingrid Seward, a Majesty Magazine főszerkesztője szerint valójában a testvérek közötti sokkal régebben megszakadt a szoros kötelék

A sajtó azt a szép képet festette le, hogy nagyszerű barátok voltak, de nem azok. Mindig is hatalmas rivalizálás volt közöttük. Soha nem voltak igazán nagy barátok, és nem látom, hogy lennének sok-sok év múlva. Ha katasztrófa sújtaná egyiküket vagy másikukat, az összehozná őket.

A konfliktusra Harry herceg is kitért a könyvében, aki leírta, hogy gyerekként sokszor érezte azt, hogy megkülönböztetik őket. Legtöbbször olyan érzése volt, mintha csak Vilmos herceg, az örökös lenne fontos a családnak, ő pedig egy másodlagos személy lenne, éppen ezért rá sosem figyeltek annyira, mint a testvérére. 

Harry herceg korábban egy interjúban elárulta, hogy a jövőben nem tartja kizártnak, hogy kibékül a családjával. Ő nyitott arra, hogy beszéljenek, de megvárja, amíg ők keresik fel


Via