Nagyon úgy tűnik, hogy Károly királynak elege van a feszültségekből. Az uralkodó ugyanis úgy döntött, hogy ő maga kéri meg fiait, hogy béküljenek végre ki. Károly király, mint kiderült hosszan beszélt telefonon Vilmos herceggel, a téma pedig nem akármi volt: a testvérével való viszonya.

Telefonon könyörgött Károly király

Ebben a beszélgetésben Károly királynak az volt a fő célja, hogy rávegye Vilmos herceget, hogy végre kibéküljön Harry herceggel. Úgy hírlik, hogy ez a telefonbeszélgetés elég megrendítőre sikerült, sőt, mi több, eredményes volt.

Ezt ugyanis egy 40 perces séta követte Vilmos herceg és Harry herceg között, ahol ismét megpróbálták megbeszélni, hol romlott el a kapcsolatuk. De hiába minden igyekezet, és ez a sorsdöntő lépés, nagyon úgy tűnik, hogy még ez a beszélgetés sem volt elég ahhoz, hogy végleg rendeződjenek a dolgok.

Egy sétát azért összehoztak

Az viszont a bennfentesek szerint is tagadhatatlan, hogy ez egy mérföldkő volt a kettőjük kapcsolatában, és sok mindent megváltoztatott, még ha nem is eredményezett teljes békét. Az is kiderült, hogy ez második Erzsébet királynő szeptemberi temetésén történt.

Valószínűleg, Károly király az édesanya elvesztése után, újraértékelte a családi kapcsolatokat. A séta során Harry herceg és Vilmos herceg megtekintették a rengeteg virágot a Windsori Kastély kapuja előtt, és meghitt hangulatban, békésen beszélgettek. 

via