Vilmos herceg és Katalin hercegné az utóbbi időben ismét elkezdett utazni, sokkal többször mennek hivatalos látogatásokra. Ilyenkor a Heathrow repülőtérről indulnak, ahol egy különleges rezidenciában várhatják a gép indulását. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg mindenhol élvezhetik a luxust

A Heathrow repülőtéren található az úgynevezett Windsor-lakosztály, amit a királyi család tagjai használnak, ha utazniuk kell. A rezidencia 3300 fontba, vagyis nagyjából 15 millió forintba kerül, ezt az összeget fizeti Katalin hercegné és Vilmos herceg is. Cserébe 96 fős személyzet lesi a vendégek minden kívánságát

Az utasokért egy csúcskategóriás BMW érkezik sofőrrel, az autó pedig egy külön bejárathoz visz mindenkit, aki igénybe veszi a szolgáltatást. Az élmény nagyon VIP, hiszen teljesen privát a bejárat. Az épületben a személyzet elveszi a csomagokat, kinyitja az ajtókat. A biztonsági átvizsgálás nem tart tovább 30 másodpercnél, hiszen a rezidencia vendégeinek nem kell sorban állniuk. 

Az ételről, italról is gondoskodtak, hiszen egy Michelin-csillagos séf, Jason Atherton tervezte a menüt. Az utazók bármit választhatnak az étlapról, a fogyasztás korlátlan. A vásárlás is sokkal pihentetőbb, mivel a tanácsadók bemutatják a legújabb luxuscikkeket, természetesen sorban állás nélkül. Az indulás előtt a BMW visz mindenkit a repülőgéphez. 

Az nem tudni, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg mennyi szolgáltatást vesznek igénybe, de az biztos, hogy rendszeresen a VIP váróban készülnek fel az utazásokra. A szolgáltatást egyébként bárki kérheti, akit hajlandó kifizetni a 3300 fontot. 


Via