Az utóbbi időben egyre többször beszélnek arról a szakértők, hogy a királyi család tagjai különféle vicces beceneveket adnak egymásnak. Korábban kiderült például Vilmos herceg, Kamilla királyné és Sarolta hercegnő beceneve is, most Károly királyét áruljuk el! 

Károly király aranyos becenevet kapott 

Korábban már kiderült, hogy Károly királynak különösen jó kapcsolata van az unokáival, és Katalin hercegnével. Wales hercegnéjével gyakran viccelődnek a nyilvános eseményeken, sok fotó, videó készült róluk. A testbeszéd-szakértők szintén megvizsgálták a dolgot, és elárulták, hogy az uralkodó nagyon kedveli a fia feleségét, szinte lányának tekinti. 

Éppen ezért nem meglepő, hogy Katalin hercegné nem Károly király hivatalos nevét használja. Ez egy nyilvános eseményen derült ki, amikor egy szájról olvasó megnézte az Eden Project eseményén készült felvételeket. Ezeken egyértelműen látszik, hogy Katalin gradpának, vagyis nagyapának szólítja az uralkodót. 

A szakértők szerint ez az apró gesztus bizonyítja, hogy mennyire közel állnak egymáshoz, mivel a becenevet nagy valószínűséggel csak a közeli rokonok szokták használni. 


Via