Kamilla királyné és Károly király szövetsége megbonthatatlan, kapcsolatuk most már nagyon úgy tűnik, életók végéig kitart. De mi a hosszú házasságuk titka? 

Hihetetlen titok derült ki

Károly király és Kamilla királyné legyen akármekkora is a szerelem, nem engednek az egyéni vágyakból, célokból, kívánságokból. Az angol király és királynő most egy nagyon intim hálószobatitkot árultak el, amelyben megtalálhatjuk a megoldást arra, hogyan tartottak ki ennyi éven át egymás mellett. 

Károly királynak több panasza is van, ami az egészségét illeti, ezek közül az egyik leggyötrőbb számára a hátfájás, ami minden napját végigkíséri, és amely miatt sokszor, még éjszaka is álmatlanul forgolódik. Ez pedig hatással volt Kamilla királyné pihenésére, vagy éppen annak hiányára. 

Károly király ebben látja a békét

Kamilla királyné ugyanis sokszor nem volt túl jókedvű, bár ki lenne az, ha egész éjjel nem tudna aludni, és nem tudná kipihenni magát? Persze a házaspár azonnal látta, hogy így szinte lehetetlen hosszútávon fenntartani a kapcsolatukat, mert a fáradtság újabb és újabb problémákat idéz elő. Éppen ezért drasztikus lépéshez folyamodtak.

Kamilla királyné és Károly király külön szobában alszanak, hogy ne zavarják a másikat a pihenésben. Ugyanis úgy érzik, ha megfelelően kialudják magukat, akkor sokkal kevésbé lesznek érzékenyek, és sokkal kisebb az esély arra, hogy valami konfliktus alakuljon ki kettőjük között. 

via