Katalin hercegné sem volt egész életében előkelőség, a gimiben még rendszeresen nyári munkát vállalt, hogy szert tegyen egy kis költőpénzre.

Katalin hercegné különleges nyári munkája

Mielőtt a St. Andrews Egyetemre járt volna, ahol megismerkedett leendő férjével, Vilmos herceggel, Katalin hercegné különféle nyári munkákat vállalt, hogy egy kis pénzt keressen. Nem a szokásos pincérkedés, vagy fagyipultozás mellett döntött, hanem egy vitorlás klubban helyezkedett el.

A munkahely tele volt fiatal kollégákkal, akik imádták együtt szórakozni, és Katalin hercegnét is nagyon szerették. Akkor még senki nem sejtette, hogy egy nap majd ő lehet a királyné, így arra is volt példa hogy megtréfálták kicsit.

Katalin hercegné feladatai között szerepelt, hogy a vitorlázni vágyó ügyfeleknek biztonság bemutatót tartson. A prezentáció alatt, Katalin hercegnének meg kellett mutatnia, hogy hogyan működnek a vitorlák mentőmellényei, és mi a teendő vészhelyzetben.

Csak úgy szórta az óvszereket

Katalin hercegné, a kollégák szerint nagyon maximalista és profi volt a munkájában, éppen ezért soha nem csúszhatott hiba gépezetbe. Egy nap azonban a kollégák úgy gondolták, hogy ideje egy kicsit megtréfálni, ezért a mentőmellényébe egy rakat óvszert tettek. Így amikor Katalin hercegné meghúzta a mellényt, a több tucat óvszer a földre hullott.

A hercegné nagyon zavarban volt, és egy kicsit szomorú is lett. Ő sokkal komolyabban vette a munkáját, mint a kollégái, éppen ezért elsőre elég mélyen érintette. Utána lenyugodott, de ő maga nem mosolygott ennyire a történteken még később sem. 

via