Talán furcsa belegondolni, de Katalin hercegné mielőtt megismerte volna a férjét, Vilmos herceget, bizony teljesen normális életet élt. A walesi hercegné szeretett bulizni, de a viszonylag hétköznapi dolgok, úgy mint a múzeumba járás vagy művészeti galériák látogatása is a kedvelt időtöltései közé tartozott. Mostanság azonban nem igazán tud ezeknek a szenvedélyeinek hódolni, hiszen úton útféle rajongókba botlik, emiatt pedig nem nagyon van lehetősége egy kis éndiőre. 

Imádja a művészetet 

Katalin viszont igazán leleményes nő, s mivel a művészetek iránti szeretete máig nem hagyott alább, mindent elkövet annak érdekében, hogy egy kis szeletet visszahozzon a korábbi, normális életéből. Vilmos herceg felesége ezért kisebb trükköket vet be, így simán el tud menni a múzeumokba anélkül, hogy a lelkes rajongók kiszúrnák. 

Egy kis trükközés

A királyi család szakértője, Tina Brown ugyanis elárulta, Katalin kora reggel látogat el múzeumokba és művészeti galériákba, így csökkenteni tudja annak a lehetőségét, hogy tömegekbe botlik. A hercegné ezeket a kiruccanásokat nagyon imádja, ilyenkor lehetősége van szabadon élvezni azt, amit szeret. Bár a trükk egész jól működik, azért Katalin egyszer-egyszer biztos még így is összefut néhány rajongóval, hiszen valahogy kiderült az is, hogy ezzel a módszerrel igyekszik egy kicsit elbújni. 😀

Nagyon boldog

Persze, ha jól belegondolsz nincs azzal semmi baj, hogy a hercegné néha szeretne egy kicsit kimozdulni, hiszen három gyerkőc és egy férj és a királyi családot szolgáló feladatok mellett tutira kellhet neki egy kis kikapcs. Katalin ilyenkor próbál feltöltődni, s nagy eséllyel általában sikerrel is jár, hiszen a róla készült felvételek tanúsága szerint a walesi hercegné remek formában van és majd kicsattan a boldogságtól. 

(via)