Nincs könnyű dolga Katalin hercegnének, hiszen György herceg második a trónöröklési sorrendben, így már egészen fiatalon hatalmas figyelem irányul rá. Most a szakértők elárulták, hogy milyen technikával próbálják megóvni. 

György herceg már most egyedül hozhat meg döntéseket

György herceg születésére egész Nagy-Britannia figyelt, és még fogadásokat is kötöttek, hogy vajon milyen nevet kap majd a trónörökös. Az elmúlt években még jobban felfigyelt rá a sajtó, hiszen egyre nagyobb, ezért gyakrabban jelenik meg a nyilvános eseményeken. 

Utóbbi pedig nagy problémát okoz Vilmos herceg és Katalin hercegné számára. A hercegi pár szeretné, ha György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek normális, átlagos gyerekkora lehetne, de ez érthető okok miatt nem annyira egyszerű. Főként György herceg esetében okoz problémát, akivel szemben sokkal nagyobbak az elvárások. 

Éppen ezért már gyerekként elárulták neki, hogy egyszer király lesz, de sosem kötelezik semmire. Katalin hercegné megpróbálja megteremteni az egyensúlyt az életébe, hogy mindenbe belekóstolhasson egy kicsit. 

Első kézből tapasztalja meg, milyen királynak és uralkodónak lenni, és első kézből tapasztalja meg normális fiúnak lenni. 

Éppen ezért nem vesz részt minden nyilvános eseményen. Bizonyos esetekben pedig eldöntheti, hogy szeretne-e menni. Nem kényszerítenek rá semmit, azt akarják, hogy ne érezze kötelességnek a szereplést. 


Via