A hétvégén Katalin hercegné és Vilmos herceg elvitték György herceget és Sarolta hercegnőt Wimbledonba. A rajongók meglepődtek, hogy majdnem az egész család ott volt, pláne azért, mert hivatalosan erre nem is lett volna lehetőségük

György herceg ismét szabályt szegett 

A wimbledoni tenisztorna a sportrajongók egyik legfontosabb eseménye. Katalin hercegné is imádja a teniszt, így szinte minden évben feltűnik a lelátókon. Idén is több alkalommal ellátogatott a meccsekre, sőt, még a győztesnek járó díjakat is ő adta át. A férfi döntőre nem egyedül érkezett, mivel ott volt Vilmos herceg, György herceg és Sarolta hercegnő is. A gyerekek különösen nagy meglepetést okoztak, mivel hivatalosan gyerekek nem ülhetnek a királyi páholyba.

György herceg volt az első tavaly, aki beülhetett a királyi páholyba, ezzel pedig történelmet írt. Ha ez még nem lett volna elég, akkor azt is elárulta, hogy kinek szurkol. A királyi család sosem szokott véleményt nyilvánítani, így például nem beszélnek politikáról, és sportesemények előtt sem árulják el, hogy kinek drukkolnak. György herceg egyébként Novak Djokovic teniszezőt támogatta. 

Lajos herceg kimaradt 

Katalin hercegné és Vilmos herceg két gyereküket elvitték a döntőre, de Lajos herceget még nagyon fiatalnak találták, így ő otthon maradt. A mérkőzések órákon keresztül tartanak, a lelátókon pedig elvárt, hogy a közönség csendben legyen. Lajos herceg nagy valószínűséggel unta volna a hosszú meccset, ezért arra még pár évet biztosan várni kell, amíg megjelenik Wimbledonban. 


Via