György herceg is ott volt tavaly Wibledonban, de kivételesen nem a rajongók voltak azok, akik olvadozni kezdtek. Vilmos herceg fia idén megint megkezdte a sportesemények látogatását.

György herceg már most kezdi a kiképzést?

A brit trónörökös legidősebb fia tavaly volt először Wimbledonban, és akkor kisebb botrány lett abból, hogy a fiatal herceg szemmel láthatóan szenvedett a melegtől. Az Express című lap szemtanúkat, azaz inkább fültanúkat is idéz, akik szerint a kis György panaszkodott is arra, hogy milyen melege van. Persze, hogy melege volt: ingben, zakóban, nyakkendőben kellett ülnie a napos lelátón.

Fotó: Karwai Tang/WireImage

Mindez nem sokkal a 9. születésnapja előtt volt, és most, hogy lassan betölti a tízet, a szülei újra viszik egyik nyári sporteseményről a másikra.

Legalább nincs nyakkendőben

Nos, a nyári szezon megint beindult, de idén nem vitték el György herceget Wimbledonba. Volt viszont az édesapjával krikettmeccsen. Az előkelőségeknek fenttartott páholyban Rishi Sunak miniszterelnökkel együtt ült a trónörökös és a fia.

Egyelőre nem pusztít 40 fokos kánikula Angliában, mint tavaly júliusban, de úgy tűnik, György hercegnek továbbra is rendesen beöltözve kell végignéznie a meccseket. A rajongók aggódnak, bár az idei helyzet annyiban is kevésbé durva a tavalyinál, hogy legalábbis ezen a krikettmeccsen kicsit kevésbé volt szigorú a dress code, mint Wimbledonban, ezért legalább nyakkendőre nem volt szükség. Mindenesetre György herceg előtt egy szál topban ülő, csupasz vállú nők ülnek.

Via