Most hozták nyilvánosságra azt a fotót, amit Katalin hercegné még tavaly nyáron készített Erzsébet királynőről. A felvételen a fiatalabb unokái és a dédunokái szerepelnek. A képet imádták a rajongók, de mindenki azt kérdezgeti, miért ezt töltötték fel. 

Katalin hercegné fotójáról beszél mindenki 

Erzsébet királynő április 21-én lett volna 97 éves. Az alkalomról a királyi család is megemlékezett. Katalin hercegné és Vilmos herceg hivatalos Instagram oldalára feltöltöttek egy fotót, ami az egykori uralkodóról készült. A kép Balmoranban készült az utolsó nyáron, a fiatalabb unokák és a dédunokák ülnek a királynő körül. 

A kép sokak tetszését elnyerte, a rajongók elmondták, igazán szép megemlékezés, ennek ellenére elindultak a találgatások. Sokan nem értik, miért nem olyan fotót töltöttek fel, amin szerepelnek Harry herceg és Meghan gyerekei. És ami még ennél furcsább, a kép leírásában sem említették meg őket. 

Mayah Riaz PR- szakértő beszélt a kép jelentéséről, és elárulta komoly üzenete van. Egyértelmű, hogy leminősíti Harry herceget és Meghant, azt sugallja már nem fontos szereplők a családban

Igen, megtörténhet, hogy nem létezik fénykép a királynőről az összes dédunokájával. Ha Katalin és Vilmos nem akarta volna, hogy ezt a fotót visszavágásnak tekintsék, könnyen megemlíthették volna Archie-t és Lilibetet a leírásban. 

Sokak szerint szándékosan választották ezt a fotót, mivel ezzel szerettek volna kifejezni, hogy Harry és Meghan már nem tartoznak a királyi család belső köréhez. Az információk szerint a testvérek között még nem sikerült rendezni a vitákát, kérdés, sikerül-e valaha. 


(via)